18.11.2010

Helmiä ja risuja ~*~

Olen ollut hieman puolikuntoinen ja flunssainen pian viikon (taas). Paljon olisi asioita, mitä pitäisi yritykseeni liittyen tehdä. En kuitenkaan jaksa keskittyä. Maanantaina eksyin Tiimariin ja tällaista tarttui mukaan:
Oikeanpuoleinen kranssi sydämineen ja tonttuineen on viimetalvinen lahja anopilta... Nyt se saa uuden ilmeen.

Tässä seuraavan päivän hääräilyn tulokset:
Keittiön tunnelmanurkkaus.

Sydän ja pallo.

Isot kynttilät seisovat vanhassa, mökin vintiltä löydetyssä puisessa astiassa, jolla on joku nimikin, jota en nyt juuri muista...asiaa paremmin tuntevat, pliis, kertokaa, mikä tuo on...? Yleensähän kynttilöissä on se suositusteksti, että "Poltetaan mielellään ikivanhassa, rutikuivassa, puisessa vadissa". Siitä huolimatta, taikka senpä vuoksi, laitoin astian pohjalle alufoliota, joka kuitenkaan ei ole kaikkein kaunein materiaali, jonka vuoksi peitin sen merisuolalla. En pärjäisi kovinkaan pitkälle sisustuksessa, enkä ruoanlaitossa ilman merisuolaa. Se on kyllä loistava keksintö. Jatkakaa mertemme suolaamista!
Pienemmät pöytäkynttilät löysivä paikan fammoltani perityistä sydämenmuotoisista kakkuvuoista, joita olen kymmenisen vuotta pyöritellyt keittiön kaapeissa, eikä kertaakaan ole tullut tehtyä näin pieniä kakkuja. No, tähän tarkoitukseen nuo ovat varsin oivat.

Tässä ruokapöytämme talvikoristusta. Toivoin joulupukilta viime jouluna kymmenen kuvassa näkyvää tuikkukiveä. Pukki toi kolme. Kysyin, että missä loput seitsemän ovat. Pukki vastasi, että olitko tosissasi, että haluat niitä kymmenen? Mistä lähtien pukilla on ollut oikeus muuttaa lahjalistan sisältöä? Kysehän ei nimittäin missään tapauksessa ollut siitä, että olisin ollut vain 3/10 kiltti... 

Tänään aamulla maa oli valkoinen! Talvi on ihanaa aikaa (jollei tarvitse lähteä ulos asioille kahden kipeän lapsen kanssa...). 
 Talvitunnelma tervetuloa!
Tässä vielä kuva keittiön talvitunnelmasta:

2 kommenttia:

  1. Ihanan selkeää ja siistiä! Ja minun lokkilamppuni! Eli siis siinä kolme asiaa, jota meillä EI ole...

    VastaaPoista
  2. :D Mä luulen, että mä saisin teidän talosta helposti myös kolme asiaa, joita meillä ei ole :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...