12.11.2010

Joulua Nro 1

Nyt se alkaa. Pikkuhiljaa. Joulun valmistelu. LL on ehdottomasti jouluihminen. Ilman turhaa vouhottamista. Joulussa parasta on pimeys, koska kynttilöillä voi silloin luoda ihanaa tunnelmaa. Sekä kiireetön yhdessäolo. Kenenkään ei tarvitse mennä mihinkään. Ja koleus, jota voi torjua glögillä sekä suklaalla. 

Tänä vuonna joulumme on valkoinen. Pääasiassa. Mutta tonttujen pääasiassa, eli lakissa, ei ehkäpä voi välttyä käyttämästä myös hieman perinteistä joulunpunaista. Palaamme siihen tuonnempana.

Tänään tein ensimmäiset jouluvalmistelut. Olin kyllästynyt näihin tauluihin, jotka ovat majailleet keittiömme yläkaappien päällä (niin paljon kuin Pariisia rakastankin...):


 Ja olin jo pitkään miettinyt, että mitä tekisin fammoltani perityistä pienistä pitsiympyröistä (joilla on minulle erityistä tunnearvoa, koska fammoni on ne omin käsin virkannut, eikä hän ole ollut enää pitkään aikaan täällä...).  Päätin tehdä niistä joulutaulut.

Ensin ajattelin laittaa taustaksi tumman harmaata kangasta (samaa, jolla sohvamme on päällystetty), mutta siitä tuli mielestäni liian synkkä. Jätin ensimmäisen version vielä toistaiseksi kuitenkin harmaaksi, jos vaikka mieli muuttuu. 

Huomaan, että ikää alkaa tulla (ihan pian alkaa neljäs vuosikymmen...), koska mm. pitsit ovat paljon lähempänä sydäntä kuin ennen.

2 kommenttia:

  1. Hyvät taulut! JUU, pitsit...ja ruusukuviot!! Tää on hurjaa tämä vanheneminen...

    VastaaPoista
  2. Juu ruusut on muuten toinen mullakin! Huomaan kirppikselläkin katselevani kaiken maailman ruusukuppeja ihan eri innostuksella kuin ennen :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...