23.2.2011

IhAniA LöYtÖjÄ...lapsille tietty :)

Tänään oli lastenvaatekirppispäivä.
Tai siis oikeasti oli kyllä muuta asiaa kaupungille, mutta yritän samalla aina keritä poikkeamaan lastenvaatekirppiksellä. Niitä on kyllä kaksi. Tänään ehdin vain toiselle. Tai siis hermot eivät riittäneet enää sille toiselle, aika olisi riittänyt...

Aivan ihania juttuja löytyi molemmille lapsille!
Pojalle: kahdet pitkät housut, yhdet shortsit, kirja ja lautapeli. H&M, LOGG, H&M (aika tylsä tarjonta, mutta tosi kivoja käyttövaatteita)
Tytölle (arvaatte varmaan, että tässä rivissä on vähän vähemmän niitä käyttövaatteita, mutta sitäkin ihanampia kyllä...): tunika, neuletakki, paita, caprit, tunika, paita, neuletakki, paita... Elle, Burberry, Benetton, Hello Kitty, H&M, Ralph Lauren, Sucre D'orge... IHANIA! 
Eikä tullut yhtään morkkis kaikesta tästä shoppailusta. Päin vastoin! Koin kierrättäneeni taas tosi tehokkaasti ja paljon tänään ;D
Saatte kuvia. Varmasti. Nyt ei näe kuvata. Toivottavasti huomenna näkee. Ja ehtii.
(Ehdin: kuvat seuraavassa postauksessa, johon pääset TÄSTÄ.)
Ja jos liikutte Turussa päin, kannattaa poiketa:
Mä en saa tästä mitään provikoita, enkä edes tunne yrittäjää enkä muitakaan ko. firman läheisiä. Haluaisin vain, että muutkin löytäisivät tämän paikan ja tekisivät sieltä löytöjä, koska itse teen sieltä aina ihan hirmu hyviä löytöjä, enkä halua, että tämä paikka menee pois. Menkääs äkkiä sinne siis!

Kuva on hämärä, mutta niin on yhteys tähän postaukseenkin..nämä ovat edelliseltä reissulta, eivät tältä päivältä. Edellisen reissun löydöt ovat täällä.

5 kommenttia:

 1. Kuulostaapa ihanita, maltan tuskin odottaa kuvia!! Sinulla on aivan uskomaton tuuri, olen käynyt tuola MollaMaijassa monesti, enkä koskaan ole löytänyt YHTÄÄN mitään:( Katsellaan tietysti vähän eri kokoja, mutta käydessäni ei ole olut mitään kivaa oikein missään koossa. taidankin heti huomenna poiketa sinne:)

  VastaaPoista
 2. Kuvia myös innolla odottelen...
  Saanko kysyä, että missä kaupungissa tuo MollaMaija on? Kiertelen Suomea melko paljon, ja olis tosi kiva joskus käydä :)

  Mia -Willa Oliviasta

  VastaaPoista
 3. *riikka*: Toivottavasti tällä kertaa onnistaa!
  Mia: Turussa. Postauksessa on linkki Mollamaijan omille sivuille. Sieltä näet tarkemman sijainnin. Mutta ihan keskustassa siis, helppo mennä.

  VastaaPoista
 4. Nyt vasta huomasin, että tekstissähän luki että Turussa. Mieheni veli perheineen asuu siellä. Täytyy ehdottomasti käväistä. Ilmeisesti hekään ei (heillä aikuiset lapset) tiedä tästä, koska olemme aina aikaisemmin käyneet sunnuntai aamuisin siellä Kodin ykkösen kellarikirppiksellä (jos sitä enää on). Kiitos vinkistä! :)

  VastaaPoista
 5. Mia: Tuo Mollamaija ei taida olla sunnuntaisin auki, mutta lauantaisin on kyllä. Toinen hyvä on edellisessä lastenvaatekirppistelypostauksessa vinkkaamani Pikkusiili. Se on Manhattanilla ja sieltä teen aina myös hyviä löytöjä.

  Merkkivaatteet eivät ole minulle mikään ehdoton edellytys, mutta ne vaan yleensä kirppiksellä on niitä, jotka ovat parhaassa kunnossa. Siksi niitä tulee ostettua. Ja onhan ne monesti myös ihanan tyylikkäitä pikkuihmisille :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...