16.2.2011

Kevätkeikaus pojan huoneessa

Minulla on jo pitkään ollut tarve muuttaa järjestystä. Työhuoneessani. En vain ole keksinyt mitään järkevää uutta ilmettä, joten se on tekemättä. Tänään kevätauringon paistaessa iski yllättävä into. Järjestys vaihtui. Ei kylläkään työhuoneessani vaan pojan huoneessa.

Alunperin olin sitä mieltä, että pojan huone on hankalan mallinen, koska se on pitkulainen ja siinä on molemmissa päissä ikkuna. Toinen pitkä seinä on tyhjä ja toisella pitkällä seinällä on ovi sekä vaatekaapit.

Nyt olen tullut siihen tulokseen, että huone onkin ihan jännän mallinen. Ainakin pojan nykyisillä kalusteilla huoneeseen saa erilaisia järjestyksiä. Tällä hetkellä menossa on kolmas erilainen järjestys (ja olemme siis asuneet tässä vajaan vuoden...muissa huoneissa järjestys sitten ei olekaan vaihtunut...). Pian pojan sänkyä pitää pidentää, joten sitten järjestyksiä ei olekaan niin helppo enää muuttaa.

Tässä kuitenkin tämänpäiväinen lopputulos:
Ovelta sisääntultaessa sänky on heti vastassa.
Ja jumppaportaat, jotka myös vaatetelineenä toimivat...
Huomatkaa omenanvihreä matto.
 Pääkalloja päiväpeitossa. Onko liian rajua 5-vuotiaalle..?
 Huomatkaa mustat matot. Pienemmät kuin ensimmäisessä kuvassa näkyvä vihreä matto.
Huoneen toinen pääty. Huomatkaa vihreät matot. Samankokoiset kuin ne mustat. Eriväriset kuin se vihreä sängyn vieressä. Nämä kaikki viisi mattoa eivät sovi yhteen. Itse pitäisin joko pienet mustat ja vihreät taikka sitten pienet mustat ja ison vihreän. Mutta poika haluaa pitää nämä kaikki, koska ne ovat hänen kiviään, mitä pitkin hän kulkee, ettei putoa mereen. Selvä se sitten on.
 Olen yrittänyt saada poikaamme luopumaan näistä Ikean Mammut-kalusteista, koska ne ovat hänelle jo liian pienet. Hän ei kuitenkaan vielä ole suostunut. Mutta jos joku tarvitsee, niin pian näistä luovutaan ;)
Pääkalloteema jatkuu...
 
 Ja jatkuu...
 Mutta eivät ne ole liian rajuja. Niillä on sydämenmuotoiset nenät!
 Voiko Salama-kamaa olla liikaa?

 Nämä auttoivat mua järjestelemisessä :)

Auttaisivatkohan nämä mua sitten seuraavaksi tämän työhuoneen järjestyksen kanssa...?

6 kommenttia:

 1. Voi kun on kivan näköistä!
  Olenkin miettinyt meidän pojan huoneeseen mattoa, ja täältä taidan kopioida idean noista pienistä pyöreistä matoista. Jo ennen kuin ehdin postauksessasi kohtaan, jossa lukee, että poikasi käyttää mattoja kivinä, sama idea tuli mieleeni. Olin alunperin ajatellut isoa pyöreää mattoa, mutta pikkumatot voisivat toimia leikeissä paremmin. Mistä olet hankinut nuo pikkumatot?

  VastaaPoista
 2. Kiitos :)

  Pikkumatot ovat Ikeasta. Eivät ole hinnalla pilattuja ja värivaihtoehtoja on useita. Jos niitä siellä siis vielä on...en ole pitkään aikaan käynyt. Luulisin, että näitä myydään wc/kph-mattoina, mutta mitäs väliä sillä on :)

  Ovat tosi käteviä siivotessakin, kun ovat kevyitä heittää pihalle tuulettumaan. Isoa mattoa ei varmaan tulisi vietyä ulos niin usein. Ja nämä ovat lyhytnukkaisia ja KONEPESTÄVIÄ, eli lähes täydellisiä lastenhuoneeseen :D

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa hyvältä! Ikean reissua odotellessa! :)

  VastaaPoista
 4. Hei!
  En aiemmin ole pitänyt pääkalloista ja autoista... En ennen sitä, kun poikamme syntyi. Nyt huomaan etsiväni pääkallokankankaita (siis tuota söpöä pääkalloa), Autot-elokuva autoja ja kaikkea muuta poikahömppää :) Ihania juttuja teillä tuossa huoneessa!!
  Olen etsinyt tuollaista kiipeilytelinettä/puolapuita lasten huoneeseen, mutta joka paikassa myydään vain niitä (koulujen) isoja:(
  Muistatko, mistä olet nuo pienet siniset löytänyt?

  Mia -WIlla Oliviasta

  VastaaPoista
 5. Moi.
  Olen löytänyt nuo meidän paikallisesta osto- ja
  myyntiliikkeestä. Niissä lukee takana Ikea. Mutta en ole kyllä Ikeassa noita koskaan nähnyt. Enkä kyllä missään muuallakaan. Maksoin niistä muistaakseni 15 euroa. Voisko jostain huuto.netistä tärpätä...? Toivottavasti löydät jostain kivat.

  VastaaPoista
 6. Kiitos vastauksesta!
  Yritän katsoa huutonetistä.
  Nyt kun tiedän niiden olevan Ikean, niin varmaan jostain löydän -luulisi jollain olevan ylimääräiset ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...