10.3.2011

Aarre!

Mulla on uusi aarre!
Oon niin innoissani siitä,
että oli pakko heti kertoa teille.
Näytän myöhemmin lisää.

Arvaatteko jo, mikä se on... ;)
Se on niiiiiin hieno! Näette sitten :)
Ja se ei sit oo toi ilmalämpöpumppu... :D

5 kommenttia:

 1. Heippa, selailin blogiasi piiitkälle taaksepäin, ihania muutoksia, kuten sohvan ja sohvapöydän, senkin ja keittiöpöydän sekä tuolien maalaaminen valkoiseksi! Maalaaminen todella tekee ihmeitä!!
  Niinpä tahtoisinkin kysäistä että maalasitteko itse kalusteet valkoisiksi vai maalautitteko jossain? Jos tiiät millä maalilla niin voisitko please kertoilla minulle vaikka tämän kommentin perään, käyn kurkkimassa :).
  Itse kun ajattelin kokeilla hankkimaani hiomakonetta meidän keittiönpöytään ja maalata sen valkoiseksi, mutta en tiedä ostaisinko Miranol maalia vai mitä.
  Sitten ajattelin ottaa siitä jalat irti ja vaihtaa toisenlaiset.
  Ei tarvis kauppailla pöytää missään eikä ostaa uutta. Säästäisi kummasti kun hioisi ja maalaisi itse sen, mutta mietityttää vaan mikä maali siinä kestäisi lapsiperheen käyttöä.

  VastaaPoista
 2. Kiitos, Hipsu, mukavasta kommentistasi. Ei maalattu kalusteita itse, vaan ne maalasi yksi puuseppä, tai oikeastaan hän on kitarantekijä. Turusta löytyy ja mikäli haluat, voin laittaa numeron tulemaan. Hänellä on verstaassaan kaikenmaailman tietokoneohjattuja ruiskumaalauslaitteita, ym... Jälki on ihan tehdasmaisen hyvää. Ei oltais uskallettu itse alkaa noita maalailemaan. Maalista en tiedä, että mitä se on. Mä pelkäsin kanssa, että miten ruokapöytä kestää lasten kanssa, mutta hyvin on kestänyt. Eipä se vanha puinen pintakaan sen kestävämpi ollut :)

  VastaaPoista
 3. Kiitokset vastauksesta :). Oon joskus hionut ja maalannut ruokapöydän Unica Superilla joka on siis värillistä venelakkaa, siitä tuli hyvä ja kestävä, mutta pelotti kovasti että vanha väri tulisi näkyviin jos siihen tulisi joku naarmu.
  Sen muistan, että kuivumisaika oli tosi pitkä, joten etsinnässä kenties sellainen joka kuivuu päivässä parissa käyttövalmiiksi.
  Uskallan siis (ehkä) lähteä projektiin tämän toisenkin kerran, jos vain löydän sopivan valkoisen maalin ja lakan tai jonkun värillisen peittävän lakan.
  Turku on harmillisesti meiltä himpan kaukana (140 km) mutta voisin harkita kyllä etsiväni täältä lähempää jonkun joka sen tekisi, kiitos vinkistä :).
  Saanko vielä tiedustella mitä tuollainen maalauttaminen tuli maksamaan? saisi jotain tuntumaa hinnasta.

  VastaaPoista
 4. Tuo maali oli sellaista että kuivui muutamassa päivässä käyttövalmiiksi. Vajaa vuosi sitten maalautettiin ja on meillä siis arki sekä juhlakäytössä tuo pöytä. Mistään ei ole vielä tullut puinen pohjaväri näkyviin. Ihan tyytyväinen olen siis lopputulokseen :)
  Hinnasta en osaa sanoa, että mitä tuo yhden pöydän maalaaminen maksoi, koska maalautimme tosiaan 2 pöytää, 6 tuolia, kulmasohvan ja 1 laatikoston + 2 kaappia (tv:n alla). Kaikki nämä yhteensä maksoivat sen verran, että siihen hintaan ei oltais saatu Artekista uutta edes tuollaista ruokapöytää. Mutta en tosiaan osaa sanoa, mitä tuollainen pöydän maalauttaminen...sanoisin, että satasista puhutaan, muttei kyllä monesta. :) Auttoks tää yhtään mitään? :D

  VastaaPoista
 5. apua, en arvaa! kerro äkkiä!!! :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...