20.5.2011

Shoppailuviikonloppu! MINNE???

Matkakuume jyllää!
Huomenna on tyttöjen ilta
ja meidän olis tarkoitus varata reissua syksylle.
Viime syksynä oltiin tyttöjen reissulla Roomassa.
 Reissun tarkoituksena on
shoppailu ja
valkoviinin lipittäminen terasseilla
kikattaen.
 Yhtään museota taikka kirkkoa
määränpäässä ei tarvitse olla.
Lento sais olla suora,
koska tarkoitus on olla vain 3-4 päivää.

 MINNE SIIS?

7 kommenttia:

 1. Ehdottomasti Barcelona!
  Ihana kaapunki, voisin palata aina vain uudestaan, ain on nähtävää ja jos ei jaksa nähdä mitään, voi chillata rannalla tai vaikkapa puistossa sekä istua Tapas-baareissa.

  VastaaPoista
 2. Lontooseen olisi ihana mennä shoppailemaan:) Tai Pariisiin, oih...

  VastaaPoista
 3. Jos mua tultas nyt hakeen ovelta ja kysyttäs, että minne mennään, niin mentäs Pariisiin! :) Kuulostaa ihanalle matkalle tuollanen!

  VastaaPoista
 4. Barcelona on käymättä ja se on myös mun ToGo-listalla. Vahva ehdokas kyllä ja kiva kuulla, että se saa Outiltakin äänen :)

  Lontoo...hmmm. Mä oon pari kertaa käynyt, tosin teininä, enkä mitenkään ihmeemmin ihastunut paikkaan. Ei jostain syystä houkuttele. Vaikka ihan loistava shoppailupaikka se kyllä oli! En vaan jotenkin siitä kaupungin tunnelmasta innostunut.

  Pariisi <3 <3 <3 <3 Neljä sydäntä siksi, että niin monta kertaa siellä on toistaseksi tullut käytyä. Yksi käynti kesti 4 kk, kun olin siellä yhden kesän töissä. Lähtisin sinne edelleen koska vaan. Siellä nyt riittää nähtävää älyttömästi sellaista, missä ei ole tullut käytyä lähelläkään. Ja mooooooonta sellaista paikkaa, missä on tullut käytyä jo monet kerrat, mutta mihin menisin vielä mielelläni monet kerrat uudestaan. Se on kaupunki, jonka tunnelmaan olen sitten taas kovastikin rakastunut! Ja siellä jos jossain ne shoppailumahdollisuudet on kans aikast hyvät ;)

  VastaaPoista
 5. Nizza oli siinä mielessä hyvä, ettei siellä ole kauheasti mitään "pakko-käydä-museota" tai muuta "välttämättä-nähtävä" maamerkkiä... 3-4 päivän reissun aikana ehtii myös hyvin käymään Monacossa tai Cannesissa, ja eipä siellä paljon muuta kuin viiniä tule juotua :)
  Englantia eivät kauheasti suostuneet puhumaan, mutta kommenttisi myötä uskoisin, että varmaan on ranskakin jonkin verran hallussa :)
  Suoria lentoja tarjoaa ainakin Finnair ja Blue1...

  VastaaPoista
 6. Barcelona on hyvä tyttöjen shoppailu- ja kikatuskaupunki, täynnä ihania flirttailevia miehiä ;)

  Tosin itse lähtisin Prahaan. KAIKKI muut ovat käyneet siellä, paitsi minä ':D

  VastaaPoista
 7. Noora: Mä en jotenkin saanut Nizzastakaan kauheesti mitään irti...mun mielestä siellä oli huonot shoppailumahdollisuudetkin. Monaco oli kyllä kiva, mutta näillä budjeteilla se ei ehkä ole THE shoppailupaikka :D Cannes olis kiva nähdä joskus kyllä.

  VMS: Tää on hei TYTTÖJEN reissu! Ei siel mitää miehii tarvita ;D Ja joo, kaikki on käynyt Prahassa, myös minä :) Siellä on ihku se vanhakaupunki ja se joku aukio siinä. Ihana istuskella kesäiltana keskellä aukiota ja kuunnella kitaransoittoa ja lipittää jotain viilentävää valkkarispritea :) Siin on kyl jotain kivaa tunnelmaa. Siit shoppailusta en sit niinkään tiedä... Ja siel eksyy! Niil ei oo hajuakaan ollu suorakulmista taikka ruutukaavasta sitä vanhaa kaupunkia rakennettaessa. Ihan mahdoton liikkua edes kartan kanssa! Mutta se on niin pieni, ettei siin pahasti pääse itseään hukkaamaan :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...