2.9.2011

Mikä siivo...

Lapset UNOHTIVAT siivota ennen nukkumaanmenoa...


Arvatkaa, siivosinko minä?
No en!
Perjantaina ei tartte sykkiä, voi ottaa vähän rennommin.
Lauantaiaamuna on ihanaa herätä tällaiseen siivoon :D


Ja sit seuraavaks mä kerron teille,
mitä tästä viimevuotisesta Glorian kodista löytyi.
Mulla on muitakin addiktioita kuin lakanat...
Enkä nyt siis tarkoita tätä valkoviiniä tässä lasissa,
vaikka tämäkin kieltämättä on ihan hyvää ;)

2 kommenttia:

 1. Aattele kuinka kätevää...kun lapset aamulla herää, on leikin alku jo valmiina...ei tartte ettiä leluja laatikoista ja kaapeista! ;)
  Arvaa oliko kiva lukea lakanapostauksesi...samaan aikaan kun mulla mökkilakanat (lumimarjat) pyöri kuivausrummussa!!! Mökillä yleensä kun pesen nuo, saa merituuli kuivata ne, mutta nyt toin ne poikkeuksellisesti kaupunkiin...enkä TIETTYKÄÄN ole lukenu tuoteselostetta!!! :D No mut josko ne tuon yhden kuivauskerran kestäis... Tuulikuivauksella ne on kyllä pysyny tosi hyvinä vaikka ovat jo pari vuotta vanhat! Mun lempparimökkilakanat! :)

  -A-

  VastaaPoista
 2. Anu: Joo oli kätevää, että oli kaikki valmiina... Siivosin ne pois ennen aamupalaa :D :D :D Mä en kestä katsoa tuollaista sotkua kauan. Se on ihan ok, jos lapset oikeesti leikkii niillä, mutta sitten, kun leikki siirtyy muualle, mä kyllä äkkiä siivoan ne pois.
  Miten lakanat kesti? Ei ne mun mielestä yhdessä ja kahdessa rummutuksessa mennyt vielä pilalle. Mut en mä niitä kyllä kymmentä kertaa vielä ole rummuttanut, että ei ne tosiaan kauheesti kestä...

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...