19.10.2011

Onnea ~ Happy Bday

Hyvää syntympäivää sille pienelle tytölle tai pojalle, joka tasan kaksi vuotta sitten syntyi TYKSin eteisessä äitinsä housuihin.
Onnea myös äidille, toivottavasti olet jo toipunut synnytyksestä (henkinen puoli oletettavasti vaati enemmän toipumista tämän synnytyksen yhteydessä).
Onnea myöskin isälle, toivottavasti et saanut parkkisakkoja, koska parkkipaikan etsimisen takia missasit lapsesi syntymän.
TYKSin henkilökuntaa en tässä yhteydessä onnittele.
Toivon vain, että heidän toimintatapansa sekä parkkitilanne synnärin nurkilla olisi nykyään parempi kuin kaksi vuotta sitten.


Kuvassa oleva lapsi ei liity tapaukseen. Hän oli kyllä paikalla. Äitinsä masussa. Hän täyttää kaksi vasta huomenna. Hänen syntymäpäivänsä piti olla tänään, mutta TYKSiin ei mahtunut synnyttämään. Raskaus oli vasta 14 päivää yli lasketun, joten lähdimme kotiin. Tulimme seuraavana päivänä takaisin. Saimme valita synnytyssalin itse, koska sairaalassa oli tilaa.
Mitä tästä opimme? 
Tuskin mitään.
Mutta tapaus oli hyvin mielenkiintoinen, siksi jaoin sen kanssanne.

Mukavaa syysviikon jatkoa. Täällä on kylmää ja märkää ja synkkää.
Mutta hymy auttaa kestämään sen kuin nainen :D

************************
*Happy Bday to a 2-year-old*

2 kommenttia:

 1. Ihana kuva :)

  Itse kun sain kuopukseni aikoinaan niin kuulin omassa sairaalassamme aiemmin sattuneesta tapauksesta, jossa kaksosista toinen syntyi ambulanssissa sairaalan rampilla ja toinen matkalla alakerran synnytyssaliin. On siinäkin ollut lapsosilla varsin vauhdikas tulo maailmaan (tosin matkaan oli lähdetty 100 km:n matkan takaa) ja vanhemmilla taatusti ikimuistoinen päivä.

  Onnea teidän 2-vuotiaallenne! ♥

  VastaaPoista
 2. 2-vuotis onnittelut myös minunkin puolesta.
  Oma poika täyttää perjantaina 2-v ja hänen olisi pitänyt myös syntyä aikaisemmin. Mutta eipä sitä salille mahtunut synnyttämään. Jos mahtui, niin pari reissua turhaan tehtiin.
  Jos en väärin muista, niin viikon sitä eipäs joopas leikkiä piti kestää. :D

  Kun poika syntyi. Saman yönä päättivät täällä OYS ettei osastolle saa tulla kuin isät. Joten vauvan sisaret ja isovanhemmat saivat jäädä kotia.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...