12.11.2010

Sillä välin...

...kun mietiskelen blogin aihetta tarkemmin, ajattelin varoittaa teitä GANTin ystävämyynnistä (seuraavan kerran ko. tapahtuma on vasta keväällä, joten ehditte tämän varoitukseni siihen mennessä jo unohtamaan). Varoituksen sana siis: Ysmyssä on hyvin kuuma ja jälkeenpäin yleensä iskee kylmä hiki, kun laskeskelee, että minkälaisen loven käynti aiheutti kukkaroon... Mieltä kuitenkin lämmittää ajatus siitä, kuinka paljon suurempi lovi olisi ollut, mikäli samat hankinnat olisi tehnyt normaalihinnoilla. Piipahdin siellä maanantaina ja sohvamme sai uudet talvivaatteet:

 
Aivan ihana ohuttaa 100 % villaa oleva liukuvärjätty torkkupeitto. Kuva ei ole mustavalkomoodilla otettu, vaan värit ovat todelliset.


Upea valkoinen villainen torkkupeitto <3 Sekä 65x65 villa/kashmir tyynynpääliset (joihin pitäisi jostain keksiä vielä sisätyynyt).


Musta paksua 100 % silkkiä oleva tyynynpäälinen mukavaksi kontrastiksi villaisille. Lisäksi kaksi mustaa harmailla liituraidoilla ja hapsuilla tehostettua villa/kashmir tyynynpäälistä, aivan unelman pehmeät!


Sohvan koko talvigarderoobi koko komeudessaan. Kyllä nyt kelpaa kääriytyä talven myrskyiltä piiloon katselemaan takkatulta sohvan nurkkaan <3

Kuvassa näkyvä sohvamme on Artekin ikiaikainen kulmasohva (ei liene enää tuotannossa), johon olemme uusineet pääliset (alunperin oli beessiä intianpuuvillaa, välissä oli meillä jo punainenkin...sen värin annoin aikoinaan jostain syystä mieheni valita ja hän on punavihersokea...). Lisäksi olemme maalauttaneet alunperin koivunvärisen (kolmessakymmenessä vuodessa jo melkoisesti kellastuneen) rungon valkoiseksi. Nyt sohva on kuin uusi ja niiiiiiiiiiiin paljon freesimpi, kuin kellastunut koivu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...