29.11.2010

Joulua nro 2...

...tai ainakin talvea. Miksi kaikki tähän vuodenaikaan tehdyt koristeet tulee niin helposti luokiteltua joulukoristeiksi, vaikka niissä ei ole juurikaan mitään jouluun liittyvää? Kävin mökillä hakemassa askartelumateriaalia metsistä viime viikolla. Ehdin juuri päivää ennen suurta lumisadetta ja löysinkin metsästä vielä mm. varpuja. Mieheni työkalupakista hain loput materiaalit ja sieltä löytyi rautalankaa. Väänsin sitten rautalangasta kerrankin oikein tunteella ja tässä lopputulos:


Ajattelin tätä kranssia ulos roikkumaan meidän autokatoksen seinävalaisimeen, joka valaisee valkoiselle seinälle valokeilan. Tämä olisi ollut siinä tosi kaunis valkoista seinää vasten. Huomasin kuitenkin sitä hamppunarulla ripustaessani, että valaisimessa oli teksti: "Caution Hot". Siinä vaiheessa ei tarvinnut vääntää rautalangasta edes minulle, ettei ajatukseni ehkä ollut kovin toteuttamiskelpoinen. Niinpä kranssi pääsi lämpimiin sisätiloihin. Tässä vielä sen paikka:
 Paikka on sikäli mukava, että kranssi on lasin etupuolella, joten lasin takapuolella (joka on siis porrastasanne) voi rauhassa polttaa kynttilöitä, eikö tarvitse huolehtia siitä, palaako kranssi kynttilänliekissä vaiko eikö.

1 kommentti:

  1. Kaunis! Varpuja löytää muuten ihan ympäri vuoden, kun vaan kurkkaa lumen alle:)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...